Prijs & Beschikbaarheid

Huwelijksreportage

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Als eerste willen jullie natuurlijk graag weten of wij beschikbaar zijn op jullie huwelijksdatum.
Uiteraard is ook de prijs belangrijk. Deze vragen krijgen wij vaak gesteld.

Een trouwreportage kost natuurlijk een bepaald bedrag. De prijs wordt bepaald door het aantal foto's, keuze van het boek en soort afwerking. Jullie begrijpen al dat je dit gewoon even moet gaan bekijken om een goed beeld te krijgen…en een vrijblijvend gesprek is altijd nuttig. Tevens niet onbelangrijk moeten jullie mij persoonlijk ook nog zien zitten. Mochten jullie hiervan gebruik willen maken dan nodig ik jullie graag uit bij ons op de studio. Als deze afspraak gemaakt is staat jullie datum in optie.

Check de beschikbaarheid van jullie trouwdatum!

Check beschikbaarheid

Prijzen vanaf € 999


Ervaringen van bruidsparen;

Ronald en Marijke (29 mei 2019)

Tijdens een bezoek aan een trouwbeurs Pieter Prins tegen het lijf gelopen. Pieter kwam rustig en vriendelijk over waardoor het vanaf het eerste moment goed klikte. Door zijn ongedwongen houding, meedenken en goede ideeën besloten wij een offerte aan te vragen bij Pieter Prins.

Op het eerste gezicht was de offerte vrij straf (wij moesten waarschijnlijk nog even wennen aan de prijs van een fotograaf en bijbehorende reportage). Echter Pieter wist ons door zijn vakkennis, trackrecord, meedenken, ideeën en ongedwongen houding ervan te overtuigen dat een keuze voor hem elke cent waard zou zijn.

Op de dag zelf bleek alles zo te zijn als gedacht. Pieter was er op tijd en zijn planning voor waar en wanneer we welke foto's gingen maken klopte gewoon precies. Na diverse shoots op meerdere plaatsen en drone opnamen was het tijd voor het JA-woord. Het leek wel of Pieter "verdwenen" was. Pieter heeft een lading onwijs scherpe, leuke en mooie foto's gemaakt zonder dat hij merkbaar aanwezig was. Na de bruiloft heeft Pieter de foto's uitgewerkt tot een prachtig en kwalitatief hoogwaardig boek waarin zelfs de kleinste details haarscherp naar voren komen. Het boek "leest" als een leuk verhaal met een goede opbouw, mooie achtergronden en precies de goede foto's. Kortom onze hele huwelijksdag is compleet en haarscherp vastgelegd in een schitterend boek waar wij onwijs blij mee zijn.

Je trouwt maar één keer maar wij zouden Pieter zo weer vragen.

Gr. Ronald en Marijke

Kevin & Linsey (18 aug 2018)

18-08-2018... onze trouwdag, die vastgelegd is door een top fotograaf Pieter Prins!
Wij hebben Pieter meegemaakt als fotograaf bij mijn zus en zwager op hun bruiloft. Toen ik ten huwelijk werd gevraagd, wisten wij het meteen.. wij willen Pieter als fotograaf op onze mooie dag!

Wij voelden ons meteen op ons gemak bij de eerste afspraak met Pieter.
Op de dag zelf ging het allemaal zoals wij gehoopt hadden. We hadden mooie locaties waar we foto’s gingen maken, ook locaties waar Pieter mee kwam. We voelden ons relaxed omdat Pieter af en toe een dolletje met ons maakte en ook inspeelde op ons zoontje en bruidsmeisje, dit vonden wij heel fijn!

Het eind resultaat mag er dan ook zeker wezen! Waauuw wat een mooi trouwalbum heeft Pieter ervan gemaakt! Echt alles klopt eraan en iedere foto is prachtig. Een hele mooie herinnering om voor altijd te bewaren!

Pieter, nogmaals onwijs bedankt voor alles. Wij zijn super blij met jou als fotograaf!

Liefs Kevin en Linsey Koppe

Bob en Penney Schenk (11 mei 2018)

We hebben Pieter gevraagd voor ons een huwelijksreportage te verzorgen. En dat blijkt een groot succes te zijn. Allereerst zal Pieter met je in gesprek willen gaan om wensen en ideeën uit te wisselen. En dat is fijn omdat je dan de mogelijkheid krijgt je dag samen vorm te geven. Bovendien zorgde het gesprek bij ons voor een goede klik en gaf Pieter hele nuttige tips voor de huwelijksdag zelf. Dan komt zijn ervaring goed van pas. Op de dag zelf verliep alles vlekkeloos. Wederom die klik, prettig in de omgang met alle gasten en energiek als het gaat om het willen schieten van mooie plaatjes. Het resultaat mag er zijn; een prachtig fotoboek!

Martijn & Simone Haring (6 juni 2014)

Als je op zoek bent naar een vakman moet je bij Pieter Prins zijn! Pieter zorgt ervoor dat je van je huwelijksdag voor altijd een mooie herinnering hebt. Door zijn jarenlange ervaring weet hij wat bij een huwelijk hoort en hoe een huwelijksdag eruit ziet en past zijn schema hier op aan. Op de dag zelf draagt hij ook nog een steentje bij, zodat alles naar wens verloopt. Daarnaast staat Pieter ook open voor eigen ideeën en inbreng van het bruidspaar. En dan hebben we het nog niet over de fotoreportage en het album gehad...in één woord onvergetelijk. Wij zijn super blij met Pieter als onze fotograaf en willen hem aan ieder aankomend bruidspaar aanraden!

Dick & Jolien Koster (11 maart 2014)

Op 11 april was onze grote dag en hadden we Pieter Prins als fotograaf. We hadden hem als eerst ontmoet op een trouwbeurs in Twiskerslot. Wat ons gelijk aansprak was zijn enthousiasme over fotograferen. Onze belangstelling was gewekt! Niet veel later een afspraak gemaakt om kennis te maken, want hij bleek te kunnen op 'onze' dag.

Tijdens de afspraak liet Pieter zien hoe hij te werk ging en we waren gelijk verkocht. Zijn deskundigheid, humor, enthousiasme, nauwkeurigheid en oog voor detail spraken ons aan. We hebben samen een draaiboek gemaakt dat als houvast diende voor DE dag. Zelfs onze kinderen hebben van tevoren kennisgemaakt met Pieter en mochten ze op de trampoline springen in de fotostudio. Helemaal top en het ijs was voor ze gebroken. Op de dag kwam Pieter al vroeg onze kant op en eigenlijk is alles op rolletjes verlopen. We hadden prachtig weer en we hadden ruim de tijd genomen voor het foto's maken. Wat kijken we daar met een goed gevoel op terug, dat was ons moment als gezin zijnde, super waardevol. Tijdens de ceremonie hadden we niet eens in de gaten dat hij er was, maar wel prachtige foto's gemaakt! En dan het moment dat het fotoboek klaar is... In 1 woord: prachtig!!! We kenden Pieter niet als fotograaf, maar we zijn enorm blij dat we hem gekozen hebben. We hebben veel gelachen en kijken met heel veel plezier terug op de samenwerking! Nogmaals Pieter, onwijs bedankt

Nick & Tessa Derksen (22 Juni 2013)

22 juni 2013 was onze trouwdag en jij was onze fotograaf. We hadden via via jou naam doorgekregen en we waren toevallig nog op zoek naar een fotograaf. We hebben even telefonisch contact gehad en als snel stond onze eerste afspraak gepland op 16 maart. Tijdens de eerste afspraak was het voor ons meteen al duidelijk dat we jou als fotograaf voor onze bruiloft wilde hebben! Er volgden nog verschillende afspraken waarin we al onze voorkeuren bespraken.
Op 22 juni was het dan eindelijk zover. De hele dag ben je aanwezig geweest en het was één groot feest! Doordat we je al een paar keer uitgebreid hadden gesproken leek het net of we je al jaren kende en dit is de foto´s ten goede gekomen. We hebben een geweldige dag gehad, wat ook duidelijk op de foto´s te zien is. Door jouw goede ideeën is ons fotoboek een echt kunstwerk geworden! Bedankt!

Robin & Sharon Schoemaker - Semler (23 augustus 2013)

Wij hebben Pieter Prins voor het eerst gezien op de trouwbeurs. En toen wij zijn werk zagen, wisten wij zeker dat we Pieter wilde voor onze grote dag.. Na een paar keer te hebben afgesproken met Pieter was het heel normaal en erg leuk om hem erbij te hebben op de bruiloft.. nu wij het boek hebben met al onze mooie herinneringen aan de dag kunnen wij alleen maar blij zijn met zo een fotograaf. Het resultaat is ontzettend mooi geworden. En zeker een aanrader voor iedereen

Klaas & Danielle de Boer (27 juni 2013)

We hebben onze fotoreportage van de bruiloft door Pieter Prins laten doen. We hebben hier geen moment spijt van gehad, Pieter Prins was zeer professioneel en het was echt heel erg leuk. Het eindresultaat overtrof al onze verwachtingen, het grote fotoboek en de kleine boekjes waren heel netjes en vakkundig samengesteld. Echt een kwalitatief hoogwaardig stuk werk. We raden Pieter Prins dan ook van harte bij je aan.

Melvin & Tineke Holtslag (5 juli 2013)

We zijn op aanraden van een familielid bij Pieter Prins terecht gekomen. Vanaf het eerste moment is het duidelijk dat je met een echte enthousiaste vakman te maken hebt. Alle kennis, creativiteit en professionaliteit is in huis. Na diverse gesprekken tussen verschillende fotografen en het vergelijken van de verschillen in kwaliteit sprong Pieter er met kop en schouders bovenuit. Een mooi album met schitterende foto's van de belangrijkste dag in ons leven vonden we niet iets om op te bezuinigen. Bij elk gesprek met Pieter kwamen steeds meer leuke ideeën naar boven, tips voor fotolocaties en mogelijkheden voor het fotoalbum. Op de dag zelf liep alles helemaal gesmeerd. Door een goede planning en het doorspreken van de dag met Pieter hebben we geen enkel stressmoment gehad. Voor de reportage was alle inbreng van onze kant welkom. We konden ons eigen ding doen en er werden mogelijkheden en poses voorgesteld waar je zelf niet aan denkt. Hier komt het verschil naar boven tussen een echte vakman en een "hobby" fotograaf uit de kennissenkring. Leuke ideeën, volop mogelijkheden, goede apparatuur en de rust zorgde voor een ontspannen fotoreportage. De keuze die we gemaakt hebben werd volledig bevestigd. Op voorhand sta je er niet echt bij stil, maar een fotograaf is de hele dag op elk moment van begin tot eind bij je. Een goede klik is een voorwaarde om alles spontaan vast te leggen en alles te laten slagen. Enkele weken geleden hebben we ons album opgehaald en deze overtrof al onze verwachtingen. Elke pagina is met zorg samengesteld en van iedereen om ons heen kregen we alleen maar positieve reacties. Alle foto's hebben we in verschillende resoluties ontvangen en het inlog portaal om nabestellingen te doen werkt ook ideaal.

Pieter, nogmaals bedankt voor je enthousiaste inbreng en de fantastische manier waarop je ONZE dag hebt vastgelegd

Groeten uit Flevoland, Melvin en Tineke

Lennart & Wijna (20 december 2012)

Wij kennen Pieter al van diverse familiefoto's. Wij hebben super leuke en enthousiaste gesprekken gehad waar wij volop onze eigen ideeën in kwijt konden.

Op de dag zelf gaf Pieter ons echt rust tijdens de reportage, dit ging zo relaxt en leuk dat we niet meer in de gaten hadden dat er foto's gemaakt werden. Mede door Pieter hebben we een onvergetelijke dag gehad. Lennart & Wijna

Frank & Lisette Pepping (28 september 2012)

Na het horen van een goede recensie, een leuke kennismaking op de trouwbeurs in Abbekerk en een enthousiast gesprek in zijn studio hebben wij Pieter Prins gekozen als fotograaf voor onze bruiloft op 28 september 2012. En wat zijn wij blij met deze keuze! De sfeer tijdens de fotosessies was heerlijk ongedwongen en het resultaat is prachtig! Met oog voor details, professioneel en helemaal zoals bij ons past

Pieter, ontzettend bedankt! We hebben dankzij jou iets heel moois in handen om na te genieten van onze geweldige dag

Rob & Evelien (21 september 2012)

Een goed gevoel kreeg ik bij de trouwbeurs in Abbekerk. Samen op gesprek geweest en gelijk hadden we een klik. De dag zelf was geweldig! Leuke ideeën, gezelligheid en heel veel lol gehad. Nu wij ons boek binnen hebben zijn wij heel erg trots en tevreden!

Hartelijk dank Pieter

Arjan & Ilona Braaksma (12 juli 2012)

Pieter hebben we acht jaar geleden al een keer op een bruiloft ontmoet. Toen we voor onze eigen bruiloft een fotograaf gingen zoeken hadden we doordat hij zo'n goede indruk op ons maakte Pieter Prins op onze lijst staan. Na verschillende gesprekken met verschillende fotografen was de keuze voor ons al snel gemaakt. We wilde pieter als onze fotograaf. Het voorbereidende gesprek was erg gezellig en hij had veel leuke ideeën voor de foto's

Ook de dag zelf verliep helemaal geweldig. De sfeer was erg gezellig en relaxt ondanks onze zenuwen. We hebben veel gelachen en de foto's gingen vanzelf. Over het eindresultaat zijn we dan ook zeer tevreden. De foto's zijn geweldig en we hebben een prachtig trouwrapportage die erg snel klaar was en waar we met plezier naar terug kijken.

We zijn erg blij dat Pieter Prins onze fotograaf was op onze geweldige onvergetelijke trouwdag.

Pieter bedankt

Joost & Ilona Kruiver (1 juni 2012)

Via een trouwbeurs kwamen we in contact met Pieter Prins. Na het eerste kennismakingsgesprek waren we gelijk overtuigd en kozen we voor Pieter als fotograaf op onze bruiloft. Tijdens de gesprekken vooraf gaf Pieter ons veel goede tips en het voelde al snel vertrouwd. De fotoreportage 's morgens was vooral ontzettend leuk en gezellig.

Het fotoalbum, die wij snel mochten ontvangen, is in een woord geweldig!

Pieter bedankt voor jouw bijdrage, onze bruiloft is voor ons een dag om nooit meer te vergeten.